Юні співаки з Острога стали лауреатами обласного етапу конкурсу «Яскраві діти України»

07 Жовтня 2017, 14:51
8945

На Рівненщині відбувся обасний етап всеукраїнсього конкурсу «Яскраві діти України». Острог та Острозький район на конкурсі гідно представили Ольга Свинарчук та Микола Харковець.

У пісенному конкурсі взяли учать діти віком від 6 до 16 років з усіх куточків Рівненщини. У кожному районі та місті відбулись свої етапи. Учасники продемонстрували свої таланти в естрадному, народному, джазовому та академічному співі. За результатами районних етапів було відібрано 22 найталановитіших дитини.

Ольга Свинарчук представляла на конкурсі Острог та в результаті виборола диплом лауреата ІІ ступеня. Не менш гідно виступив і представник від Острозького району Микола Харковець, юного співака нагородили дипломом лауреата ІІІ ступеня.

3
ФОТО: О. Харват
ФОТО: О. Харват

2
ФОТО: О. Харват
ФОТО: О. Харват

 

«Рівненський край багатий на мальовничі краєвиди, видатні історичні події, щирих, привітних і талановитих людей. Проте найбільшою цінністю є діти – наша надія, гордість та майбутнє. Саме тому обласна влада з року в рік підтримує проведення різноманітних мистецьких заходів. Таким чином ми даємо можливість дітям проявити свої здібності та реалізувати себе. І тепер вони мають можливість прославити наш край на весь світ», - зазначив голова Рівненської ОДА  Олексій Муляренко.

Юні таланти оцінювало журі у складі заступника голови ОДА Світлани Богатирчук-Кривко, народного артиста України Тараса Петриненка, українського поета та драматурга Юрія Рибчинського, музичного продюсера та композитора Руслана Квінти, співачки Іларії, народного депутата, автора ідеї та засновника ГО «Яскраві діти України» Ярослава Москаленка та популярного азейбаржанського співака Гусейна Абдуллаєва.

5

3
ФОТО: О. Харват
ФОТО: О. Харват

3
ФОТО: О. Харват
ФОТО: О. Харват

5
Фото: Р. Свинарчук
Фото: Р. Свинарчук


 

Коментарі
09 Жовтня 2017, 20:42
азейбаржанського - ви зрозуміли, що написали?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024