Школам Острожчини передали подарунки для переможців олімпіади «Знавці Біблії»

30 Серпня 2021, 18:43
Передача подарунків для Острозької загальноосвітньої школи-гімназії 2825
Передача подарунків для Острозької загальноосвітньої школи-гімназії

Депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір, Голова національної дитячої ради у західному регіоні України Сергій Скоропляс та керівниця Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній передали подарунки для переможців олімпіади «Знавці Біблії» з Острожчини.

Подія відбулася у понеділок, 30 вересня.

Розпочали передавати подарунки для Острозької загальноосвітньої школи-гімназії, у Розвазьку, Хорівську, Могилянську та у дві Оженинські школи.

Під час зустрічі з адміністрацією шкіл гості обговорили важливість християнської етики, а також подальші зміни в облаштуванні навчальних закладів.  

Віталій Ундір розповів про початки створення олімпіади «Знавці Біблії»:

«Пригадую, як у 2017 році, коли Сергій Скоропляс прийшов до мене в кабінет і ми вирішили зробити правку у документі про проведення даного конкурсу. Ця правка була про те, аби цей конкурс був щорічним. Напевне, це спочатку було фантастично, але на сьогоднішній день це реалії з 2017 по 2021 роки. Дай Бог, аби у нас й надалі було правильне майбутнє у вихованні нашого молодого покоління». 

Окрім цього, депутат також зазначив, що християнська етика дуже важлива для вивчення, оскільки морально-етичні норми іноді опускаються в сім’ї, тому їх має підтягувати школа.

«У цьому році в конкурсі взяли участь близько 30 тисячі учнів з усієї Рівненщини, серед них – 6,5 тисяч переможців. Зауважимо, що на Острожчині взяли участь близько 3 тисяч вихованців шкіл, з них – 800 переможців», - розповів для Район.Острог Сергій Скоропляс.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024