Вчителів Острожчини нагородили із нагоди професійного свята

03 Жовтня 2017, 16:09
4224

Минулого тижня освітяни Острозького району відзначали професійне свято. 

Грамотами обласної державної адміністрації та цінними подарунками нагородив Віталій Ундір одних із кращих працівників освіти. Гарними слова вдячності за нелегку роботу подякував усім вчителям району, повідомляє прес-служба Острозької РДА.

Почесні грамоти та грошову винагороду вручив голова адміністрації Богдан Турович вчителям від Острозької райдержадміністрації.

1

 

Звертаючись до присутніх зазначив: «Щорічно ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість, душевну теплоту і щедрість. Саме ви, педагоги, учителі, вихователі, наставники, терпляче й уміло відкриваєте юним світ знань, навчаєте жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті. Шановні педагоги, дякую вам за вашу натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, адже саме ви знаходите в тих маленьких дітках, які вперше переступають поріг вашої школи, майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців».


 

Близько 25-ти кращих педагогів району було нагороджено грамотами та подяками від начальника відділу освіти райдержадміністрації Олександра Харчука.

Урочистості завершилися святковим концертом. Присутні мали можливість насолодитись пісенними, музичними та хореографічними композиціями художніх колективів на протязі усього свята.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024