На Острожчині відбувся 8 етап кубку України з мотокросу

02 Жовтня 2017, 17:40
4322

На минулих вихідних (30 вересня-1 жовтня) в Оженині відбувся 8 етап зонального кубку України з мотокросу під егідою Української мотоциклетної асоціації (УМА) та 3 етап у залік кубку мотоклубу «Кристал».

Організатором, як завжди, виступив міськрайонний мотоклуб «Кристал» за підтримки Острозької райдержадміністрації та чималої кількості спонсорів. У змаганнях брали участь більше 70 спортсменів з різних регіонів України, зокрема, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Волинської, Житомирської, Хмельницької, Київської, Рівненської областей. Склад учасників, цього разу був дуже представницький, так як, на трасу серед усіх інших, виїхали чемпіони та призери Європейських та міжнародних змагань.

Незважаючи на прохолодну погоду, що не досить сприяли спортсменам, на треку проходила справжня боротьба в усіх 9-ти класах мотоциклів. Слід відмітити і чималу кількість глядачів заходу. Однак, перегони відбулися і спортсмени, незважаючи на перешкоди, боролися до останнього.



 

Мотоциклісти з «Кристалу» як і завжди на рідній трасі домінували та впевнено перемогли у загальнокомандному заліку.

Вручення відзнак переможцям та призерам проводив голова мотоклубу «Кристал» Василь Юзепчук, який відповідав за загальну організацію заїздів, підготовку траси, та, ще й сам долучився до великої когорти спонсорів заходу.



 

 За матеріалами сектор у справах молоді та спорту РДА

ФОТО: Віталій УНДІР

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024