Ректор Національного університету «Острозька академія» серед переможців рейтингу «Успішні рівняни»

30 Вересня 2017, 11:09
4761

З нагоди Дня журналіста та і 25-річчя видавничий дім «ОГО» започатковує проект «Успішні рівняни», у якому одним із переможців став ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник.

Мета проекту – відзначити осіб, які своєю активною діяльністю в різних сферах заслуговують на те, аби іменуватися успішними рівнянами.

Голосування стартувало 1 вересня та тривало до 25 вересня. В результаті голосування зі 100 кандидатів на звання найуспішніших обрали 25 переможців. У відбірковому турі Острожчину презентували 11 кандидатів, проте лише ректор Національного університету «Острозька академія» потрапив до 25-ки найуспішніших.

Від часу відродження першого університету Східної Європи в 1994 році саме Ігор Демидович упевнено стоїть біля штурвалу цієї колиски української еліти, відновленої перлини освіти і науки Рівненщини та України в цілому.

Своєю успішною діяльністю Острозька академія формує нову якість вищої освіти в Україні, переконливо доводячи, що і в нинішніх непростих умовах становлення української державності цілком можливо і реально готувати справжню національну еліту в стінах некорумпованого вишу, на основі національних і духовних традицій українського народу, з урахуванням передового європейського та світового досвіду.

Ігор Пасічник любить повторювати “настав час випускників Острозької академії” – випускники академії один за одним приходять на високі посади у державній службі і в бізнесі, створюють амбітні проекти і реалізовують успішні задуми в найрізноманітніших сферах життя. Адже в стінах Острозької академії вони отримують не лише блискучу освіту, а й надзвичайно важливий життєвий досвід, який допомагає впевнено адаптовуватись до мінливих навколишніх реалій і одна за одною успішно долати життєві вершини.

Якщо запитати студентів Національного університету “Острозька академія”, кого вони вважають гідним наслідування та захоплення, відповідь переважної більшості молодих людей буде очевидною — ректора університету Ігоря Пасічника. І справді, відомий науковець, мудрий управлінець, а насамперед — яскрава особистість — чим не приклад для наслідування. 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром