Острожани відсвяткували День Подяки

29 Вересня 2017, 15:03
4880

У неділю, 24 вересня, прихожани церкви Спасіння традиційно відсвяткуваил День Подяки.

Щорічно в осінню пору громада церкви організовує День Подяки, щоб прославити Бога і віддати Йому хвалу та вдячність за щоденну турботу, милосердя і щедрість. Як правило, напередодні свята храм прикрашають осінніми квітами та приносять плоди землі.

1


 

«Однак, осінні плоди мають також символічне значення духовних плодів, про які згадує апостол Павло у посланні до Галатійської церкви: «А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра, лагідність, здержливість» (Гал. 5:22) Саме тому, свято є нагадуванням для кожного християнина про те, яких плодів чекає від нього Господь. Саме в цей день християни мають гарну нагоду задуматися над своїм життям та прийняти рішення жити для Господа і приносити достойні плоди», – каже представник церкви Олег Цимбалістий.

2


 

Цього дня християни збираються разом зі своїми сім’ями та друзями, щоб скласти спільну хвалу та подяку для Бога. За словами людей, День Подяки не є якоюсь приватною подією, а відкритим святом для кожного жителя та гостей нашого міста.

На звершення свята всі мають спільний обід і час поспілкуватися за чашечкою теплого чаю. 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024