Острог: автор «Думи про слоника» презентував свою збірку поезій

26 Вересня 2017, 20:55
2943

Свою нову збірку «Шедеври» презентував сучасний український поет Юрко Позаяк у НаУ «Острозька акдемія» у вівторок, 26 вересня.

Модератором зустрічів став викладач Острозької академії Олександр Ірванець.


 

Автор Юрко Позаяк зачитав вірші зі своєї збірки. «Щедеври» канонічно поділяються на тематичні відділи: «Екзистенційний відділ», «Політичний відділ», є відділ «Кохальний», в якому «50-літній Буратіно» охоче ділиться своїм досвідом в інтимних справах, «Етнографічний», у якому є вірш про Рівне та Острог, та «Іноземний відділ».

«Враження від спілкування з гостями заходу абсолютно радісні та світлі. В академію я давно хотів втрапити та подивитись, адже багато чув про цей заклад. Зустріч пройшла вдало, реакція аудиторії непогана. Мені приємно, що я ще не застарів», – прокоментував поет.

Гості заходу активно реагували на прочитані поезії, аплодували, обговорювали, лунали вигуки «Браво!». По завершенню презентації усі охочі мали можливість придбати книгу з автографом автора.


 

«Поет Юрко Позаяк насправді цікавий. Лінгвістичні, стилістичні, іронічні ігри зі словом точно не дозволить собі кожен автор, хоча б тому, що то надзвичайно складно. А ті легкість, грація, смак, із якими зі словом вправляється Позаяк, зачаровують. Дуже втішена зустріччю!», – поділилася своїми враженнями відвідувачка заходу Зоряна Годунок.


 



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром