Школярі та студенти можуть взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Я – журналіст!»

23 Вересня 2017, 17:00
4669 Джерело: http://ogo.ua/

Стартував ІХ Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт "Я - журналіст!".

Участь у конкурсі можуть взяти учні 8-11 класів та учнів і студентів ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації з усіх областей України. 

Метою проведення конкурсу учнівських творчих робіт «Я — журналіст!» є виявлення та стимулювання творчої молоді, яка має хист до журналістської діяльності. А також у сприяння її профорієнтації та стимулювання до прояву активної життєвої позиції.

Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу, обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 (для статті), не більше 10 фотографій (для фотороботи) або тривалістю не більше 5 хвилин (для відеороботи) на одну із трьох тем.

Тему можна обрати з переліку:

«Цікаве — поряд»;
«Моя школа - найкраща»;
«Дякую батькам».

Усі номінації є рівноправними. Вибір учасником тієї чи іншої номінації не впливає на пріоритетність визначення переможця, оскільки переможці визначатимуться у кожній із номінацій.

Можна надіслати декілька робіт у декількох номінаціях. Кількість обраних тем або номінацій не впливає на визначення переможців конкурсу.

Роботи разом із інформацією слід надсилати на e-mail [email protected]. У темі листа слід обов'язково вказати: “Я — журналіст”. Бажано подавати всі матеріали саме в електронному вигляді.

Нагадаємо, конкурс учнівських творчих робіт "Я - журналіст!" стартував на Рівненщині 2009 року як обласний. Його організаторами виступили Видавничий дім "ОГО", управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Національний університет "Острозька академія". Згодом конкурс "Я - журналіст!" став міжобласним - охопивши дві області, Рівненську і Волинську, потім набув регіонального характеру. А у 2016 став всеукраїнським. 

Детальніше за покликанням: «Я – журналіст!»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024