Межирічу 625: як святкували День села

26 Липня 2021, 16:30
День села у Межиричі 2368
День села у Межиричі

Село Межиріч, що на Острожчині, відгуляло свої іменини. 625-ту річницю межирічани та гості відзначили в неділю, 25 липня.

Розпочалося святкування з урочистого молебню за добробут Межиріча та його мешканців у Свято-Троїцькому чоловічому монастирі. Програма Дня села була насиченою та цікавою, тож не дивно, що комплекс заходів зібрав чимало гостей. Святкували і дорослі, і діти. Організатори заходу підготували окрему дитячу програму. Тут були й аніматори, і дитячі атракціони, і фейс-арт.

Біля печі Януша розповідали про історію Межиріча в світлинах. Прямо біля будинку культури розташувалось містечко майстрів. Тут місцеві талановиті митці представили свої роботи: картини- пейзажі, натюрморти, глиняні глечики й м’які іграшки ручної роботи.

Святковий концерт «Із сивини віків» став своєрідним підсумком дня. У концертній залі зібралось, здається, все село. Місця було мало як ніколи. 

Завітали на іменнини села й поважні гості: депутат облради Віталій Ундір, міський голова Острога Юрій Ягодка, секретар міськради Тарас Хмарук, начальник управління освіти, молоді та спорту Віктор Самчук та інші. Вітальними словами розпочав концерт староста села Роман Свинарчук. Він подякував усім, хто приймав активну участь у житті міста і привітав довгожителів.

На концерті лунали звуки бандури, синтезатора, баяна, а спів учасників концерту виходив далеко за межі концертної зали. 

Закінчилось дійство святкою дискотекою.

 

 

 

 

 

28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024