Студенти Острозької академії відвідали Туреччину

21 Вересня 2017, 08:40
3512 Джерело: Фото зі сторінки Вікторії Назарук у Фейсбук.

У рамках проекту "Укріплення міжкультурних зв'язків. Схожість і різоманітність" студенти Острозької академії перебувають у Туреччині, щоб познайомитися з культурою країни.

2

 

НаУ "Острозька акдемія" заключило договір з Туреччиною про співпрацю. Ініціатором та куратором поїздки є викладач кафедри журналістики Вікторія Назарук.


 

Головна мета проекту - розбити стереотипи про Туреччину та познайомитись з її культурою.  За кожною делегацією з України закріплена студентка-волонтер, що супроводжує учасників.

"За час поїздки я повністю зруйнував свої стереотипи про мусульман та про Туреччину загалом. Тут дуже привітні люди та хороша атмосфера", - поділився своїми враження студент Юліан Новак.

У рамках проекту студенти такою знайомили жителів Туреччини з Острозькою академією та Україною. Також учасники презентували свої доповіді на різноманітну тематику.


 

Юліан Новак також зазначив: "Я надзвичайно радий, що долучився до проекту. Вважаю, що у спілкуванні між студентами ми можемо розбити стереотипи та будувати майбутнє у дружбі та співпраці".

Нагадаємо, в Острозькій академії діє Центр ісламознавчих досліджень. Очолює його Михайло Якубович, кандидат історичних наук, доцент кафедри релігієзнавства і теології. Основною метою діяльності Центру є дослідження ісламської спадщини західної України, а також визначення ісламських інтелектуальних традицій на українських землях.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024