В Острозі відбудеться презентація нової збірки Олеся Ундіра

22 Липня 2021, 12:20
Фото із особистого архіву поета Олеся Ундіра 2036
Фото із особистого архіву поета Олеся Ундіра

В Острозькій центральній бібліотеці відбудеться презентація нової книги Олеся Ундіра під назвою «Третє цвітінння». Захід плануюють провести 17 серпня.

Про це повідомляють на фейсбук-строрінці бібліотеки.

Олесь Ундір – острозький поет, лауреат Всеукраїнського конкурсу «Українська мова – мова єднання», член Національної спілки журналістів України, голова літературного об’єднання імені Івана Маєвського, людина, чиє літературне слово вражає серця тисячі мешканців Рівненщини. 

Це вже восьма збірка, яку видає митець. У книзі «Третє цвітінння» автор глибоко замислюється над минулим, гортаючи літа прожиті спогадом, переймається радощами і клопотами теперішнього часу, небайдужий до мотивів духовності. У розділі «Цвіт перемоги» Олесь Ундір висловлює свою щиру любов до України, сповнюється переживань щодо вільної долі своєї країни. У розділі «Крона присвят» висловлює тугу за тими, у кого перервався життєвий політ.

«Я, безперечно, радію, що збірка «Третє цвітінння» нарешті побачила світ. Ідея написання виникла давно. Напевно, з того часу, як була видана попередня збірка – 8 років тому. Готувалась вона ретельно років зо три. Ця книга мала побачити світ ще у 2019 році за життя її редактора Миколи Пшеничного. На жаль, з певних сімейних та фінансових обставин не судилось здійснити задумане. Для мене це досить прикро», — ділиться переживаннями автор.

 Усі подробиці і деталі написання можна буде дізнатись на заході, що присвячений презентації книги.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024