Я люблю Острог: «А любити треба навіть недоліки»

20 Вересня 2017, 11:15
3883

Редакція Район.Острог продовжує рубрику «Я люблю своє місто». Ми працюємо для Вас, тому хочемо показати Острог таким, як Ви його бачите. Осінь огорнула місто своїми обіймами, а кореспонденти редакції знову вийшли на вулиці й опитали містян. Традиційно розпитували про те, чи подобається жителям місто та що б вони хотіли у ньому змінити.

Олександра
Мені тут подобається. Я гарно проводжу час в Острозі. Тут знайшла багато нових друзів. Люблю Острог за те, що я завжди можу тут з кимось познайомитись. У цьому місті багато моїх однодумців.

Щодо мінусів… У кожному місті є свої мінуси, і для кожного вони свої.



Дмитро
Люблю Острог за особливу атмосферу. Саме місто маленьке, але атмосферу у ньому роблять саме студенти. У цьому найбільший плюс Острога.

Про його недоліки ж можна багато говорити, але я стараюся не помічати мінусів. Мені тут комфортно.

Наталя
Я люблю Острог. Люблю за те, що тут є багато музеїв. Місто невеличке, але дуже затишне. Воно дуже зелене. В Острозі мало машин, немає ніякого шуму. Є академія, багато студентів. Через Острозьку академію наше місто розвивається, розбудовується.

З мінусів можна назвати багато сміття. Не вистачає також магазинів, а у тих, що є - дуже високі ціни.


 

Марія
Я взагалі дуже люблю маленькі міста, а от шумних міст не люблю. Сама з Луцька, це невелике місто теж, але Острог ще менше. В Острозі немає такого швидкого руху, ніхто не спішить, окрім студентів на пари.

Звісно, можна посперечатися щодо умов життя. Наприклад, деяким важко знайти роботу, але саме місто налаштовує до себе атмосферою. Тут старі будинки, які створюють враження, ніби ти в іншому столітті. Я навіть хочу залишитися тут жити, тому що мені все дуже подобається.

Марія
Марія


Ігор
Звичайно, що люблю Острог. А саме за його історичну доброту.

Мінуси ж є завжди, але в цьому місті мінуси можуть бути лише тоді, коли ти його не любиш. А любити треба навіть недоліки. Коли ти полюбиш мінуси, ти знайдеш багато плюсів. Навіть у собі.

Ігор
Ігор

 

Коментарі
20 Вересня 2017, 15:31
Круто! Молодці!)))))))))))))))))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024