На прийомі у депутата обласної ради остожани просили гроші на лікування

17 Вересня 2017, 18:01
2621

У четвер, 14 вересня, в кабінеті секретаря Острозької міської ради проводив особистий прийом громадян перший заступник голови Рівненської обласної ради, депутат від Острога Олександр Корнійчук. Цього разу, на відміну від попередніх, людей зібралося небагато.

Першою на прийомі побувала острожанка, в якої чоловік перебуває в лікарні й вона просила посприяти з виділенням коштів на лікування та хірургічну операцію. Олександр Васильович запропонував їй написати заяву і до неї докласти документи з лікарні, а також стандартний пакет інших, й обіцяв сприяти у виділенні матеріальної допомоги. Наступна мешканка Острога просила надати кошти на хірургічну операцію для її малолітньої дитини. Вона також просила допомогти із підключенням електроенергії в квартирі, яка була відключена через несплату. Олександр Корнійчук дав поради, як вийти зі складної ситуації, хоча зазначив, що енергетична компанія – приватна фірма й вона вимагає вчасної оплати за надані послуги. Про це повідомляє сайт Острозької міської ради з посиланням на газету «Замкова гора»

Двоє інших мешканців Острога зверталися щодо надання житла для родини ліквідатора аварії на ЧАЕС. Серед пільговиків своєї категорії ця сім’я була першою на черзі, але вона відсунулась у зв’язку із об’єднанням кількох черг пільговиків. Також люди запитували про відшкодування коштів за невикористану путівку до санаторію. З цього приводу Олександр Корнійчук роз’яснив, що кошти ліквідаторам аварії на ЧАЕС повертають згідно положення, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024