В Острозі відбулися Малі Олімпійські ігри

15 Вересня 2017, 18:23
3305 Джерело: http://voostrog.at.ua/news/mali_olimpijski_igri_2017_v_ostrozi/2017-09-15-830

У п'ятницю, 15 вересня, в Острозі відбулися спортивні змагання серед дітей старшого дошкільного віку. Цей захід став вже традиційним під назвою Малі Олімпійські ігри.

Про це повідомляє сайт відділу освіти міськвиконкому Острозької місцевої ради.

Юні спортсмени змагалися на стадіоні Національного університету «Острозька академія». Їх також підтримували вболівальники.

Методист Острозького міського відділу освіти Тетяна Слободян привітала усіх присутніх зі святом, ознайомила з правилами та оголосила про відкриття заходу. Після цього усі учасники змагань виконали гімн України.

Участь у Малих Олімпійськіх іграх взяло 2 команди - «Ромашка» та «Веселка». Діти змагалися у бігу на 20 м, стрибках у довжину з місця, метанні мішечків на дальність та естафеті. Маленькі олімпійці також переносили м’ячі, пролазили через обручі. Суддівство змагань забезпечував директор Острозької дитячо-юнацької спортивної школи Сергый Штундер.

На завершення заходу призерів та переможців в окремих видах спорту нагороджено грамотами відділу освіти виконкому Острозької міської ради. Начальник відділу з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Анастасія Бондарчук привітала учасників змагань та вручила солодкі подарунки. Керівники дошкільних навчальних закладів пригостили солодощами також вболівальників змагань.

1

1



 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром