Острожчина: підприємці-переселенці можуть отримати кошти на розширення бізнесу

09 Вересня 2017, 13:07
3570

За пропозицією центру підтримки громадських ініціатив «Чайка» 8-го вересня в Острозькій райдержадміністрації відбулася зустріч з переселенцями та представниками установ, які працюють з даними особами. 

Писутніх ознайомила проектом «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», який здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу. Про це повідомляє сайт Острозької РДА.

До участі у проекті розвитку самозайнятості та мікропідприємництва запрошується внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької та Луганської областей та АР Крим. Програма розвитку самозайнятості розрахована на учасників, які лише планують розпочати свій бізнес. Максимальна вартість гранту становить до 650 євро.

Програма розвитку мікропідприємництва  розрахована на учасників, які вже мають власний невеликий зареєстрований бізнес щонайменше протягом шести місяців та мають потребу у його розширенні. На розвиток власного бізнесу сума може становити до 2150 євро.

Усі присутні мали можливість детально ознайомитись з проектом. Учасники заходу активно брали участь у дискусії та цікавилися усіма деталями програми. Зустріч виявилась інформативною та корисною для присутніх. В людей, які покинули свої домівки через напружену ситуації у Східних областях з’явилася надія на реалізацію себе та своєї маленької мрії в життя.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром