Аварія на трасі Городище-Рівне: травмувалося троє острожан

10 Червня 2021, 19:00
Розбита автівка 3829
Розбита автівка

В аварії травмувалися троє жителів Острога.

Слідчі встановлюють особу водія та обставини автопригоди на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів», яка сталася 9 червня. Про потерпілих у ДТП до поліції повідомили медики близько 19:30, — йдеться у пресслужбі відомства.

На автодорозі між населеними пунктами Вільбівно та Острог в автомобілі «ВАЗ-2109» під час руху відкрився капот, у результаті чого транспортний засіб опинився у кюветі. На місці події на момент приїзду слідчо-оперативної групи перебували троє осіб, жителі Острога. Усі вони отримали тілесні ушкодження. 

У 27-річної жінки медики діагностували забої ребер, а у її 26-річного цивільного чоловіка — закриту черепно-мозкову травму та забійну рану підборіддя. 26-річний острожанин, який сидів на передньому пасажирському сидінні та внаслідок ДТП «вилетів» через лобове скло, отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забійні рани голови. Після надання медичної допомоги всіх потерпілих відпустили додому.

Із їхніх слів, вони попросили малознайомого завести їх у Вельбівно. Однак, після скоєння ДТП водій нібито зник з місця події, а його даних вони не знають. 

Як з’ясували поліцейські, автомобіль належить одному із пасажирів. Утім, чому він скористався послугою «водія», поліцейським не пояснює.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення поліції №3 (м. Острог) Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини ДТП і особу водія зокрема.

Автомобіль вилучений. За зовнішніми ознаками учасники автопригоди тверезі, але у них також відібрали біологічні зразки.

Читайте також: Рівнянина, який спричинив аварію з чотирма потерпілими, взяли під домашній арешт

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39