Острозькі волейболістки повернулися з перемогою із всеукраїнського турніру

04 Вересня 2017, 16:13
3343

З 26-30 серпня у таборі  «Гренада» відбувся всеукраїнський турнір «Азовська чайка 2017».

У табір з’їхалися команди з усіх куточків України: м. Суми, м. Полтава, «Юракадемія» м. Харків, «Локомотив» м. Харків, Харківське обласне вище училище фізичної культури та спорту, Київський спортивний ліцей-інтернат, м. Чернігів, Дніпропетровське вище училище фізичної культури, м. Вільня́нськ, м. Новоайдар, м. Енергодар, м. Буча, м. Нікополь, м. Нетішин.

Команда юнаків Острозької ДЮСШ брала участь у молодшій віковій групі турніру, де посіла 12-місце. Кращий результат на змаганнях показали острозькі дівчата. Вони виступали у молодшій та старшій віковій групі.


Серед молодших, наші волейболістки посіли І місце, а серед дорослих не вистачило всього двох партій для отримання бронзових нагород у підсумку стали четвертими.

Адміністрація Острозької ДЮСШ висловлює подяку батькам за надану можливість провести навчально-тренувальні збори. Зламан Інні Володимирівні, Власюк Оксані Володимирівні, Дубінчук Ларисі Володимирівні за допомогу в організації зборів. Міському голові Олександру Федоровичу Шикеру, депутатському корпусу Острозької міської ради за сприяння участі юнаків та дівчат Острозької ДЮСШ у такому престижному турнірі як «Азовська чайка»


1

1


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024