Острозький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою прийняв 67 першокурсників

03 Вересня 2017, 09:48
10069

З нагоди Дня знань в Острозькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військо-фізичною підготовкою Рівненської обласної ради відбулось свято першого дзвоника.

Урочиста мить розпочалась з виносу прапору ліцею, спільного виконання державного гімну та підняття жовто-блакитного стягу за участю 138 вихованців обох курсів навчання, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.


 

Першим звернувся до присутніх під час мітингу начальник ліцею Дем’ян Поліщук.

«Левова частка, майже 80 відсотків наших хлопців - діти учасників бойових дій, Чорнобильців, з багатодітних сімей. За 16 років цей навчальний заклад виховав для Збройних Сил України та інших військових формувань понад 1200 патріотів Вітчизни. Дві сотні з них вже самі є учасниками бойових дій, зокрема на сході України. Ми пишаємося ними, - наголосив Дем’ян Поліщук.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх героїв, склали свої голови за незалежність. Поклали квіти до меморіальної дошки випускнику ліцею 2009 року Володимиру Чепелюку який, загинув в АТО виконуючи бойові завдання під Словянськом на початку збройного конфлікту.


 

З початком навчання хлопців привітав батько ліцеїста першого курсу полковник Збройних Сил України у відставці-голова місцевої спілки ветеранів Афганістану Володимир Прокопчук.






1



 

 

ФОТО Віктора Шубця

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024