Вишенського: покарають власника магазину за продаж спиртного неповнолітнім

31 Серпня 2017, 16:38
4109

У середу, 30 серпня, ввечері, в одному із місцевих торгових закладів по вул. Вишенського поліцейські зафіксували факт продажу горілки неповнолітньому. 

Правоохоронці поцікавилися про те, де він її придбав. Виявилося, що продавчиня в місцевому магазині без проблем продала спиртне неповнолітньому.

«На продавця поліцейські склали протокол за статтею 156 КупАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами в частині продажу неповнолітньому). Міру покарання визначить спеціальна комісія при міській раді Острога», – зазначив начальник Острозького віддлу поліції Едуард Холод.

За продаж алкоголю неповнолітнів законом передбачено штраф у розмірі 6 тис 800 грн. Але якщо це відбувається повторно, то магазин можуть позбавити ліцензії на торгівлю слабоалкогольними та алкогольними товарам. 

Начальник Острозької поліції Едуард Холод закликав громадян, які стали свідками продажу неповнолітнім цигарок або алкоголю, зупинити і продавця, і дитину. А також повідомити про такий факт правоохоронні органи для вжиття жорстких заходів реагування.

3

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024