На майдані Свободи відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

29 Серпня 2017, 15:42
3001 Джерело: facebook.com

У середу, 23 серпня, в Острозі було урочисто відзначено День Державного прапора.

Участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України брали представники влади міста та району, учасники АТО, працівники підприємств, установ та організацій міста, пенсіонери, гості. Право внести Державний прапор України було надано курсантам комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради. А підняли знамено на флагштоку під звуки Державного Гімну міський голова Олександр Шикер та очільник Острозької райдержадміністрації Богдан Турович.



 

З року в рік стало доброю традицією у День Державного прапора вручати паспорти громадян України. Не став винятком і цей рік. Керівники міста та району Олександр Шикер та Богдан Турович вручили основний документ громадянина України, а також текст її Конституції, повідомляє сайт Острозької міської ради.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України, усіх воїнів, які полягли в зоні антитерористичної операції на Донбасі, віддали своє життя у боротьбі з лютим і ненависним ворогом. Квіти до пам’ятної дошки, загиблому в зоні АТО Владиславу Рильському та та меморіалу пам'яті воїнам АТО з Острожчини поклали заступник міського голови Анатолій Лисий та начальник управління агропромислового розвитку Острозької РДА Роман Нех.

На завершення всі присутні мали змогу написати на прапорах слова підтримки, вдячності й надії до наших військових, які тепер знаходяться на передовій в зоні АТО на Донбасі. Ці прапори із щирими побажаннями вже передали волонтерам і вони повезуть їх в подарунок для захисників Вітчизни.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром