Острожанин отримав медаль «За вірність національній ідеї»

23 Серпня 2017, 11:52
4707

Заступники голови Рівненської ОДА Віталій Ундір та Світлана Богатирчук-Кривко отримали відзнаки та медалі «За вірність національній ідеї»

Нагороди вручили представники ГО «Спілка учасників АТО і захисників Вітчизни «Горинь» з нагоди відзначення Дня незалежності України, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Учасники АТО подякували Віталію Ундіру та Світлані Богатирчук-Кривко за увагу, яку вони приділяють військовослужбовцям,  а саме за реалізацію у Рівненському районі пілотного проекту із соціально-психологічного відновлення учасників АТО та їхніх родин.


 

«Якщо не буде куди повертатися, то буде важко воювати. Дуже важливо, що пілотний проект працює. Наші люди та їхні сім’ї отримують допомогу з адаптації в умовах мирного життя. Така ініціатива буде поширена на всю Україну. Дякуємо Вам за сприяння у реалізації проекту», - звернувся до посадовців голова спілки Андрій Берташ.

Заступники подякували учасникам АТО та зазначили, що незалежно від нагород будуть і надалі допомагати військовим та їхнім родинам. Це потрібно для нашої спільної перемоги.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024