В Острозі гасили пожежу на котельні

21 Серпня 2017, 11:43
3260 Джерело: rivne.dsns.gov.ua

На щастя пожежа була навчальна, адже у п`ятницю,18 серпня, співробітники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини провели на території острозького комунального підприємства «Теплоенергія» тактико-спеціальні навчання.

Рятувальники ретельно відпрацювали тактику гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на об'єкті з вибухопожежонебезпечним обладнанням, прийоми порятунку людей, а також взаємодію з адміністрацією об’єкта та службами цивільного захисту міста Острог щодо організації гасіння пожежі та евакуації персоналу і матеріальних цінностей, повідомляє   ГУ ДСНС України у Рівненській області.


 

До участі у тренуваннях було задіяно 18 посадовців та 5 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

«Мета навчань була досягнута, всі завдання службами оперативного реагування районного центру були виконані вчасно та в повному обсязі, підрозділи працювали чітко та злагоджено. Отже, в разі виникнення реальної загрози на таких об’єктах, ми зможемо оперативно врятувати людей та ліквідувати надзвичайну ситуацію», –   зазначив по завершенню заходу начальник Острозького міськрайонного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Володимир Заверуха.​

1

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024