Острозькі волейболісти вже готуються до нового ігрового сезону

14 Серпня 2017, 13:18
2947

Не зважаючи на те, що у школярів канікули вихованці ДЮСШ активно займаються спортом. Вже з 1 серпня юні спортсмени відділення волейбол Острозької ДЮСШ розпочали підготовку до нового спортивного сезону. Діти двічі на день тренуються й удосконалюють свою спортивну майстерність. 

На тренуваннях які проходять у ранковий час, вони, працюють над фізичною та спеціально-фізичною підготовкою. Ранішнє тренування складається із комплексу вправ спрямованих на витримку та гарт юних спортсменів, біг на різні дистанції, біг з ускладненням, стрибки, вправи з додатковою вагою, навантаженням на різні групи м’язів.




 

Заняття ж в другій половині дня проходить на спортивному майданчику «Веселий дворик», де спортсмени відпрацьовують тактичні та технічні елементи гри та наприкінці тренування діляться на команди влаштовуючи поєдинки між собою та налагоджують командні дії у грі.


За минулий навчальний рік вихованці Острозької ДЮСШ брали участь більш ніж у 30 спортивно-масових заходах різного рівня, неодноразово займали призові місця, зокрема: 8 місце у чемпіонаті України з волейболу «Дитяча ліга» (м. Первомайський), І місце – міжобласному турнірі «Князів Острозьких», І місце - відкритій першості Старокостянтинівської ДЮСШ, І місце – міжобласному турнірі з пляжного волейболу, II місце – міжобласному турнірі «Кубок дружби», II місце у міжобласному турнірі «Костопільська Весна» та інші.

Діти розпочали тренування ще до початку навчального року, адже прагнуть здобути ще більше перемог, ще більше нагород для себе та своєї школи та бути успішними спортсменами в обраному виді спорту.

Автор: Анастасія БОНДАРЧУК

Коментарі
15 Серпня 2017, 00:24
Успіхів команді, респект тренеру і подяка за те, що відкриває учнів, тепер сприїмаю їх за партами інакше, поважаю за їх втому, бажання тренуватися і перемагати. Побільше перемог в новому навчальному році і не лише у волейболі!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39