Провели чергову сесію Острозької міської ради

01 Травня 2021, 14:25
3630

Провели чергову восьму сесію Острозької міської ради. Засідання відбулося 30 квітня.

Про це повідомляють на сайті Острозької міськради.

На початку засідання секретар міської ради запропонував внести до порядку денного такі питання:
1. Про затвердеження Положення про надання платних медичних послуг комунальним некомерційним підприємством «Острозька багатопрофільна лікарня»;

2.Про прийняття функцій замовника будівництва об'єктів відділу освіти Острозької райдержадміністрації.

Міський голова запропонував змінити порядок черговості розгляду питань про освіту та відкласти на довивчення і зняти з розгляду проект рішення «Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Вілійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Острозької міської  ради Рівненської області».

Депутат Богдан Турович подав звернення по роз'яснення для виплат відпускних та оздоровчих для освітян пенсіонерів, які працюють по контакту, який закінчується до початку відпустки або в період. Та запропонував використовувати досвід міста Рівне, де керівникам закладів освіти пропонується продовжити термін дії контракту, таким чином щоб пенсіонени, які заслужили своєю працею на освітянській ниві, отримали оздоровчі та відпускні в повному обсязі.

Тарас Хмарук подав депутатський запит про перейменування вулиці Чайковського, на якій знаходиться Велика синагога, на імені Григорія Аршинова, та доручити управлінню містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування виконкому Острозької міської ради розпочати відповідну процедуру.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024