Острог, Нетішин і ХАЕС посилюватимуть співпрацю

22 Квітня 2021, 18:00
3936

Підписали меморандум між Острогом, Нетішином та ХАЕС: у чому його суть?

У четвер, 22 квітня, уклали трьохсторонній Меморандум між Острозьким міським головою Юрієм Ягодкою, Нетішинським міським головою Олександром Супрунюком та директором Хмельницької АЕС Андрієм Козюрою. Про це повідомляютиь на сайті Острозької міської ради.

Острозька та Нетішинська громади мають низку спільних інтересів в економічній, соціальній та культурній сферах, пов'язані транспортною та дорожньою інфраструктурою, спільними традиціями.

Серед домовленостей: співробітництво та консолідація зусиль відбуватиметься в сферах благоустрою, освіти, спорту, туризму медицини, оздоровлення, екології та культури.

«Пріоритетними напрямками партнерства визначили: спільне вирішення будівництва сміттєпереробного комплексу на території Нетішинської територіальної громади; розвиток туристичного кластеру на базі історичних місць Острозької та Нетішинської громад, Хмельницької АЕС; спільна робота над підтримкою громадами розвитку безпечної атомної енергетики регіону, зокрема, добудови ХАЕС,» - зазначили на фейсбук-сторінці Виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Окрім цього, важливим для сторін Меморандуму є використання потенціалу Комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина міста Нетішина» для надання якісних медичних послуг.

Меморандум набрав чинності з дня його підписання та відкритий для підписання головами інших суміжних територіальних громад.

1

 

Читайте також: Острозька громада бере участь у грантовому конкурсі «Подолалання цифрової освітньої нерівності» 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024