Скликають сесію Острозької міської ради

17 Квітня 2021, 12:39
3749

У п'ятницю,16 квітня, міський голова Острога, Юрій Ягодка, підписав розпорядження«Про скликання чергової восьмої сесії Острозької міської ради восьмого скликання».

Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

Згідно розпорядження, сесія відбудеться 30 квітня 2021 року за адресою: просп. Незалежності, 14 (Велика зала Острозької міської ради) о 10.00 год.

До порядку денного сесії включено наступні питання:

1. Про затвердження порядку денного 8-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

2. Подання депутатських запитів.

3. Про затвердження звіту міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Острозькою міською радою та її виконавчим комітетом у 2020 році.

4. Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок  в Острозькій міській територіальній громаді.

5. Про затвердження положення про порядок надання громадянам земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд в Острозькій міській територіальній громаді.

6. Про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної власності у комунальну власність Острозької міської територіальної громади в особі Острозької міської ради.

7. Про внесення змін до рішення міської  ради від 24.12.2020 №29 «Про затвердження  програми розвитку земельних відносин  в Острозькій територіальній громаді на  2021– 2025  роки».

8.  Про  поновлення нормативної грошової оцінки земель села Могиляни та села Черняхів на території Острозької міської територіальної громади.

9. Про включення до переліку земельних  ділянок, які відібрані для продажу на земельних торгах (у формі  аукціону), та надання дозволу на  розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

10. Про заборону продажу алкогольних напоїв на території Острозької міської територіальної громади.

11. Про уповноваження міського голови на підписання свідоцтв (майнових сертифікатів) про право власності на майновий пай члена колективного  сільськогосподарського підприємства.

12. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс комунального підприємства «Вега-плюс» Острозької міської ради.

13. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування виконавчого комітету Острозької міської ради.

14. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс відділу культури та туризму виконавчого комітету Острозької міської ради.

15. Про передачу майна,  що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс комунального некомерційного підприємства «Острозька багатопрофільна лікарня» Острозької міської ради.

16. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

17. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс комунального некомерційного підприємства «Острозький центр первинної медичної допомоги» Острозької міської ради.

18. Про передачу майна,  що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс Острозької міської ради.

19. Про передачу майна, що знаходиться в комунальній власності Острозької міської територіальної громади на баланс Острозького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

20. Про затвердження акта приймання-передачі основних засобів, необоротних матеріальних активів та запасів із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність Острозької міської ради.

21. Про надання дозволу на передачу нематеріальних активів на баланс управління  містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою та землекористування виконавчого комітету Острозької міської ради.

22. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

23. Про припинення шляхом ліквідації  Болотківської  загальноосвітньої  школи I ступеня Острозької міської ради Рівненської області.

24. Про припинення шляхом ліквідації  Курганівківської загальноосвітньої  школи I-II ступенів Острозької міської  ради Рівненської області.

25. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Верхівська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний  заклад (ясла-садок)» Острозької  міської  ради Рівненської області.

26. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Вілійська загальноосвітня школа   І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Острозької  міської  ради Рівненської області.

27. Про пониження ступеня Волосківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Острозької  міської  ради  Рівненської області.

28. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Грозівська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний  заклад (ясла-садок)» Острозької  міської  ради Рівненської області.

29. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Краївська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний  заклад (ясла-садок)» Острозької  міської  ради Рівненської області.

30. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Милятинська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний  заклад (ясла-садок)» Острозької  міської  ради Рівненської області.

31. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Михалківська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний  заклад (ясла-садок)» Острозької міської  ради Рівненської області.

32. Про пониження ступеня навчально-виховного комплексу «Почапківська загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів – дитячий садок» Острозької  міської  ради Рівненської області.

33. Про пониження ступеня Розвазької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  Острозької міської  ради Рівненської області. 

34. Про внесення змін до рішення Острозької міської ради  від 12 січня 2021 року №56 «Про функціонування Острозького міського центру соціальних служб».

35. Про затвердження програми щодо відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку та інших, передбачених законодавством пільг окремим категоріям громадян.

36. Про комплексну програму профілактики та боротьби із злочинністю в Острозькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

37. Про внесення доповнення до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Острозької міської територіальної громади на 2021-2022 роки, схваленої рішенням Острозької міської ради №118 від 26.02.2021.

38. Про фонд охорони навколишнього природного  середовища Острозької міської територіальної громади.

39. Про списання багатоквартирних житлових будинків з балансу комунального підприємства «Вега-плюс».

40. Про затвердження Програми енергозбереження та енергоефективності населених пунктів Острозької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

41. Про внесення змін до бюджету Острозької міської  територіальної громади на 2021 рік.

42. Різне.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024