В Острозькій громаді ввели нові карантинні обмеження

09 Квітня 2021, 20:07
7561

На території Острозької територіальної громади діятимуть нові карантинні обмеження задля запобіганню активного поширенню хвороби COVID-19. Відповідне рішення у п'ятницю, 9 квітня, прийняла місцева комісія ТЕБ та НС.

Про це повідомляють на сторінці Острозької міської ради у Фейсбук.

Епідемічна ситуація із захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) на території Острозької територіальної громади за останні дні значно ускладнилась, зберігається тенденція до її щоденного зростання.

Основними причинами зростання захворюваності є недотримання карантинних та обмежувальних протиепідемічних заходів керівниками закладів, підприємств, установ, організацій, а також населенням у місцях загального користування та масового перебування, умов самоізоляції хворими на COVID-19 та контактними з ними особами.

Рівень динаміки захворюваності в Острозькій громаді становить 107%.

Чи не основним рішенням засідання є рекомендація всім установам та організаціям на території громади перевести роботу у дистанційний режим.

Також, на даний час обмежується особистий прийом громадян старостами та керівнцитвом громади. Про відновлення прийому відповідно до графіку буде повідомлено пізніше на офіційних ресурсах Острозької міської територіальної громади.

Окрім цього, всім керівникам рекомендується запровадити обов'язковий щоденний температурний скринінг персоналу, вживати заходи щодо самоізоляції усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

Закликаємо перевізників слідкувати за дотриманням протиепідемічних заходів у громадському транспорті. Контроль даного питання належить до компетенції правоохороних органів.

Відповідно до рішення комісії, садочкам та школам на території громади рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання.

Повний протокол засідання комісії ТЕБ та НС оприлюднили на сайті Острозької міської територіальної громади.

Окремо закликаємо жителі дотримуватися протиепідемічних та гігієнічних вимог, аби разом запобігти поширенню небезпечної хвороби.

Читайте також: В Острозі закінчилась вакцина від коронавірусу

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024