Острозький лісгосп пройшов черговий аудит з лісової сертифікації: що це означає

09 Квітня 2021, 16:20
4213

Державне підприємство «Острозьке лісове господарство» успішно пройшли черговий наглядовий аудит в квітні 2021 року з лісової сертифікації, який проводився незалежною аудиторською компанією «NEPCon».

Про це повідомляють на сторінці лісгоспу у Фейсбуці.

Аудит проводився з метою підтвердження рівня ведення лісового господарства принципам та критеріям FSC. Вимоги стандарту FSC передбачають оцінку дотримання підприємством екологічних, соціальних та економічних вимог при здійсненні господарської діяльності, забезпечення невиснажливого та відповідального лісокористування.

1

Процес сертифікації відбувався за умов відкритості та прозорості через постійне інформування та взаємодію з громадськістю, місцевими громадами та іншими зацікавленими сторонами.

«Підтверджений сертифікат – це спільне досягнення колективу ДП «Острозького лісового господарства», що підвищує імідж підприємства в регіоні, а також зобов’язує дотримуватись встановлених вимог та вдосконалювати і розвивати систему ведення лісового господарства у майбутньому», - зазначили у дописі Острозького лісгоспу.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024