На Острожчині закінчується родинний фестиваль

30 Липня 2017, 16:02
3643

На Острожчині вперше відбувся родинний фестиваль колективного творення «Світовлад».  Він тривав п`ять днів із 26 по 30 липня у с. Розваж, неподалік хутора Монастирьок, за 5 км від Острога.

Як зауважив організатор фестивалю Олег Швець, основна мета дійства навчити людину жити в гармонії з собою та здобути навики правильної комунікації зі своєю родиною, соціумом та природою, повідомляє газета «Замкова гора».


 

Програмою заходів «Я, моя сім’я, мій рід, моя земля» передбала низка майстер-класів, зорієнтованих на розкриття внутрішнього потенціалу, впевненості в собі, звільнення від негативних думок та наповненням позитивною енергією природи та світла. Під час фестивальних днів учасники маи прогулянки на конях, таборову баня, хороводи, чайні церемонії у гарній компанії, квантовий фітнес, лікувальні психогенетичні практики.

Також було організовано програму від дитини до дитини «Дитячі майстер -класи на лузі-бережку!» від Наталки та Насті Майор



 

Особливу атмосферу фестивалю створила природа місцевості, де відбуватиметься дійство. Цікаво, що майстер-класи та мистецькі акції відбуватимуться на різних локаціях на двох берегах річки Горинь біля городища часів Київської Русі, і також неподалік місця, де за князів Острозьких був монастир. Від якого й походить назва населеного пункту – Монастирьок. Усю територію попередньо спільно прибрали та розчистили організатори й волонтери фестивалю.



 

Автор: Інна СОБКО

ФОТО: Замкова Гора

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024