«У наших силах багато що змінити», - Вадим Бондарчук

28 Липня 2017, 11:19
5589 Джерело: Замкова гора

Нещодавно відбулася зустріч депутата Острозької міської ради Вадима Бондарчука, обраного за списками ВО «Батьківщина» по округу № 4, зі своїми виборцями з будинків № 31-33, що на розі вулиць Східна та Гальшки Острозької.

Відомо, що пріоритетним напрямком політичної діяльності в демократичному суспільстві є професійна депутатська діяльність. Зокрема, вона полягає не лише у виконанні прописаних у передвиборчій програмі пунктів, а й постійній турботі та поінформованості про проблеми та потреби своїх виборців.

У середу, 12 липня, в затишній залі районної бібліотеки острожани ділилися з представником влади своїми негараздами, спільно намагалися віднайти рішення ключових проблем та обговорювали майбутні перспективи у реконструкції дитячого майданчика, що знаходиться у дворі будинків й давно потребує ремонту.


 

Захід розпочався зі звіту Вадима Бондарчука щодо проробленої роботи. Зокрема, депутат розповів про ті проекти, які вдалося реалізувати біля багатоповерхового будинку на вул. Гальшки Острозької та Дмитра Яворницького.

Як і для більшості громадян нашої держави, найбільш резонансним було питання про якість надання комунальних послуг. Мешканці звернулися до пана Вадима з проханням посприяти у вирішенні таких основних питань: якісний ремонт під’їздів, належне обслуговування підвальних приміщень, даху та прибудинкової території. Також піднімалося питання громадського туалету та незаконної автобусної зупинки навпроти будинку (біля магазину «Полоскун»).


 

А ще, жителі попросили відремонтувати дитячий майданчик, адже у дворі живе багато малюків, а майданчик знаходиться не в належному стані. Та часто під час масових святкувань у місті перетворюється у громадський туалет.

Під час зустрічі Вадим Олександрович наголосив, що лише спільно можна досягти якогось результату. Острожани дуже часто забувають, що у їхніх силах багато що змінити.

- Кожен зобов’язаний контролювати якість надання послуг КП «Водоканал» чи будь-якої іншої організації, адже ремонт, прибирання та підтримка території та вулиць, найперше, робиться за наші з вами кошти. Саме тому, коли у вашому під’їзді проводиться ремонт, ви маєте повне право вказувати працівникам на недоліки та, при неналежно виконаних послугах, – не приймати їхньої роботи. Тим паче, закон на вашій стороні. Я категорично переконаний, що нам необхідно ввести посистемну оцінку роботи підприємства. Безперечно, кожен може помітити, наскільки якісніше та добросовісніше стали виконувати свої обов’язки наші двірники, водночас у багатьох інших напрямках таких покращень не спостерігається. Вважаю, що не є правильним за рахунок якісної роботи одних – в цілому добре оцінювати роботу всього закладу, – зауважив Вадим Бондарчук.


 

У розмові про комунальне підприємство пан Вадим постійно апелював до Житлового кодексу України, наголошуючи на прописаних в законі правах та обов’язках обох сторін. Під час зустрічі депутат поділився з мешканцями будинку своїми майбутніми планами щодо покращення благоустрою дворів та пообіцяв, у межах своєї компетенції та з Божою допомогою, вирішити усі озвучені проблеми. Також пан Вадим домовився з присутніми, що найближчим часом знову організує зустріч, аби прозвітувати про пророблену роботу, яку ми висвітлимо на сторінках нашої газети. Адже усі добре розуміють, що важливо не просто говорити – а діяти!


 

Нагадаємо, що під час святкування Дня міста Острога депутата Острозької міської ради Вадима Бондарчука нагородили грамотою міського голови. 


 

Фото: Газета «Замкова Гора»

Автор: Інна СОБКО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024