Відомі півфіналісти відкритого мініфутбольного турніру Острозької громади

28 Березня 2021, 17:50
Вадим Жак програв боротьбу Федорові Очерятяному (Грем'яче» - «Крок) 2896
Вадим Жак програв боротьбу Федорові Очерятяному (Грем'яче» - «Крок)

Виходить на фінішну пряму ХІ Відкритий турнір із мініфутболу Острозької громади.

Турнір, у якому брало участь 15 команд, стартував 28 лютого. Минулими вихідними завершився груповий етап – до чвертьфіналу вийшло вісім команд, які боролися за потрапляння до 1/2 фіналу мініфутбольної першості Острожчини.

У неділю, 28 березня, на стадіоні зі штучним покриттям у селі Розваж відбулися матчі 1/4 фіналу змагань. Першими на газоні зустрілися ФК «Острог» – «Фортуна» (Славута). Зі старту матчу славутцям вдалося вийти вперед, забивши два голи. Острожани зуміли зібратися й відквитали один м’яч, але фактично відразу ж і пропустили знову – 1:3. Однак у цьому місці фортуна відвернулася від «Фортуни», рахунок став 2:3, через дві хвилини – 3:3. Фінальний свисток засвідчив перемогу ФК «Острог» – 4:3, острожани стали першими півфіналістами мініфутбольної першості.

1



 

Далі сили на майданчику випробовували ФК «Кунів» – «В/ч 3043» (Нетішин). Перші десять хвилин матчу ворота обох команд лишалися під замком, хоч «Кунів» відчутно тиснув. На 11 хв. кунівці розпечатали браму «Військової частини» й до кінця першого тайму забили три сухі м’ячі – 3:0. У другій половині гри номінальні господарі «поклали» ще п’ять голів – 8:0. За цього рахунку нетішинці змогли забити гол престижу – 8:1, однак завершальною крапкою став результативний штрафний – 9:1, ФК «Кунів» – другий півфіналіст турніру.




 

Найменше голів було забито в матчі ФК «Здовбиця» – ФК «Розваж». Представник Здолбунівщини відразу пішов уперед і попри кілька потужних сейвів Сергія Базилюка-Котовича на 10 хв. забив – 1:0. Майже 25 хв. рахунок залишався беззмінним, м’яч не йшов ні в одні, ні в інші ворота. Зрештою, гравців «Здовбиці» зуміли подвоїти перевагу – 2:0. Коли до фінального свистка залишалася хвилина чистого часу, ФК «Розваж» скоротив відставання – 2:1, і тренер, і гравці оживилися, але на куражі відразу пропустили – 3:1. За 10 секунд до кінця чистого часу ФК «Здовбиця» зробив рахунок розгромним – 4:1 – і вийшов у півфінал змагань.




 

Найгарячішим, незважаючи на крижаний дощ і мокрий сніг, виявився матч принципових суперників ФК «Грем’яче» – «Крок» (Грозів). Грозівці розпочали з центру поля й перший же удар у площину воріт пройшов повз Юрія Шуля – 1:0. Грем’ячівцям знадобилося чотири хвилини, щоб зрівняти рахунок. А вже на 12 хв. на умовному табло було 2:2. Перший тайм завершився результативним 3:3. На старті другої 20-хвилинки гравці ФК «Грем’яче» зуміли вийти вперед – на 28 хв. було 6:3. Утім, «Крок» не здавався без бою і за дві хвилини вкотив два м’ячі – 6:5. Мобілізувавши сили, грем’ячівці дотисли суперника – 8:5 – і стали четвертим півфіналістом змагань.




 

За попередньою інформацією, у півфіналі повинні зустрітися пари ФК «Грем’яче» – ФК «Острог» (обидві команди представники місцевої громади, тож глядачів чекає «острозьке дербі») та ФК «Кунів» – ФК «Здовбиця». Матчі, у яких визначать володарів комплектів нагород, заплановані на 4 квітня, якщо дозволить ситуація зі захворюваністю на COVID-19, адже з 29 березня в Острозькій громаді посилюють карантинні обмеження.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024