В Острозькій громаді посилюють протиепідемічні заходи

28 Березня 2021, 15:22
7178

На території Острозької міської громади встановили додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

У зв'язку зі загостренням ситуації щодо захворюваності на COVID-19 на Рівненщині загалом та території колишнього Острозького району зокрема, на території краю посилюють протиепідемічні заходи. Як повідомляє Острозька міська рада, у неділю, 28 березня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому говорили про вжиття додаткових протиепідемічних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади.

Епідемічна ситуація із захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) на території Острозької територіальної громади за останні дні значно ускладнилась, зберігається тенденція до її щоденного зростання. Рівень динаміки захворюваності в Острозькій громаді становить 107%.

Для запобігання подальшого ускладнення епідемічної ситуації та поширення на території Острозької міської територіальної громади  COVID-19 комісія вирішила встановити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, а саме заборонити з 00:00 29 березня 2021 року:

  • Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, заходів з оцінювання якості освіти.
  • Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.
  • Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, історико-культурних заповідників.
  • Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.

Нагадаємо: введення на Рівненщині «червоної» карантинної зони відтермінували, натомість рекомендували окремим громадам посилити протиепідемічні заходи.

За минулу добу на Рівненщині підтвердили майже 300 нових випадків інфікування коронавірусом.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024