Рівненські правоохоронці розповіли про новий набір у дорожню патрульну поліцію

23 Липня 2017, 15:49
4987

У п’ятницю, 21 липня, в Острозькому міськрайонному центрі зайнятості відбулася зустріч з представниками управління патрульної поліції Рівного.

Лейтенант поліції, інспектор зв'язків з громадськістю Іванна Бояківська та лейтенант поліції, інспектор роти № 3 Олександра Холова розповіли про новий набір до лав патрульної поліції Рівного, який розпочався 11 липня та триватиме до кінця місяці.
Під час зустрічі правоохоронці ознайомили присутніх з умовами конкурсу, вимогами до кандидатів та з випробовуваними етапами. Ще говорили про успіхи Рівненського управління поліції – показники якого одні з найкращих в Україні, не дивлячись на те, що воно одне з найменших.

Також працівники патрульної служби ділилися з присутніми власним досвідом та особливостями роботи патрульного й розповіли, чому свого часу вирішили стати частиною нової реформи. Інспектори Олександра та Іванна стали поліцейськими після першої хвилі набору до патрульної поліції Рівного. До речі, пані Іванна випускниця Національного університету «Острозька академія» і раніше викладала в академії та була психологом-практиком.

Час від часу потрібно щось змінювати у своєму житті. Завжди є можливість повернутися до звичної для тебе справи. Та, якщо тебе не задовольняє ситуація в крані, місті, твоєму оточенні – ти, звісно, починаєш щось міняти. Мене не задовольняло! Натомість, я вирішила, що не хочу просто бути невдоволеною, і коли з’явилася можливість долучитися до реформ, я нею скористалася, аби внести свою частку в зміни на краще, – зауважила Іванна Бояківська.

Упродовж презентації присутні ставили багато запитань щодо умов праці, заробітної плати та чи не планується набір у нашому місті.

Загалом подача анкет триватиме до 30 липня на 150 посад: 24 тактики та 126 інспекторів дорожньої патрульної поліції. Конкурс складатиметься з 6-ти етапів: перший - подача заявки на сайті патрульної поліції . Далі буде потрібно заповнити анкету, зібрати перелік документів і визначитись з датою їх подачі. На другому етапі кандидатів чекає тестування, мінімальний прохідний бал – 25, третій етап – медичне обстеження, четвертий – перевірка фізичної підготовки, п’ятий – психологічне тестування і вже тоді заключний етап – співбесіда. Окрім конкурсу є ще такі вимоги: громадянство України; вік від 20 до 35 років; повна загальна середня або вища освіта; наявність посвідчення водія категорії В; готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку із службовою необхідністю. Зі слів Олександри Холової, кращі з кращих після навчання та складання присяги стануть справжніми патрульними поліцейськими міста Рівне.




 

Інна СОБКО

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024