В Острозі запрацював літній книжковий майданчик

22 Липня 2017, 17:07
3691 Джерело: Замкова гора

У середу, 19 липня, в Острозькій районній бібліотеці відбулося відкриття літнього книжкового майданчика для дітей. Активними учасниками заходу була малеча, яка разом зі своїми мамами та бабусями зібралися біля входу в книгозбірню.

На маленьких гостей чекало чимало приємних сюрпризів та веселих ігор, які підготували співробітники бібліотеки Острозька центральна районна бібліотека. Розпочалася подія з ознайомленням із новенькими книгами, які демонструвалися на мобільних розкладках. Потім були запальні танці із улюбленими героями мультфільмів, ролі яких виконували Вікторія Ліщук та Вікторія Ламах, повідомляє газета «Замоква гора».


 

Також юні поціновувачі книг активно розгадували загадки, малювали свої шедеври на асфальті, майстрували унікальні закладини у книги, проводили майстер-класи модних зачісок, дивились найновіші серії мультиків, а дехто, навіть, читав реп. Чи не найбільше захоплення та ажіотаж у найменших відвідувачів бібліотеки викликали фото зона та малювання долоньками. Завітавши до книгозбірень діти із захватом розглядали новинки та вибирали, щоб це такого цікавого почитати.

Саме так весело та креативно потрібно привчати дітей любити книги та бути постійними відвідувачами бібліотек. Приємно бачити, що не дивлячись на еру електронної книги, діти продовжують ходити до бібліотеки. 


 

Автор:Інна СОБКО

ФОТО: Замкова гора

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39