Скликають чергову сесію Острозької міської ради

17 Березня 2021, 11:30
3094

Відбудеться сесія Острозької міської ради.

16 березня 2021 року Острозький міський голова Юрій Ягодка підписав розпорядження № 72-р «Про скликання чергової сьомої сесії Острозької міської ради восьмого скликання».

Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

Згідно розпорядження сесія відбудеться 26 березня 2021 року за адресою: просп. Незалежності, 14 (сесійна зала Острозької районної ради) о 10.00 год.

До порядку денного сесії включено наступні питання:

- Про затвердження порядку денного 7-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

- Подання депутатських запитів.

- Звіт начальника управління праці та соціального захисту населення виконкому Острозької міської ради щодо виконання програми матеріальної підтримки малозахищених верств населення за 2020 рік.

- Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про затвердження положення про порядок надання громадянам земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд в Острозькій міській територіальній громаді.

- Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

- Про затвердження розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2021рік.

- Про затвердження акта приймання-передачі майна із спільної власності територіальних громад Рівненського району у комунальну власність Острозької міської ради.

- Про надання дозволу на списання основних засобів, які перебувають на балансі Острозької міської ради.

- Про надання дозволу на передачу основних засобів та нематеріальних активів на баланс управління  забезпечення надання адміністративних послуг виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про затвердження Положення про порядок закріплення майна комунальної власності на праві господарського відання або оперативного управління.

- Про затвердження Передавального акта відділу освіти виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про затвердження Передавального акта відділу з питань молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради.

- Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Острозької міської територіальної громади територій обслуговування.

- Про зміну засновника комунального закладу Острозький міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Острозької  районної ради Рівненської області.

- Про припинення шляхом ліквідації комунального закладу «Острозький міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Острозької міської ради  Рівненської області.

- Про затвердження Положення про порядок оптимізації закладів освіти Острозької міської територіальної громади.

- Про Програму надання пільг хворим із хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз у КП «Рівненська обласна клінічна лікарня» та проживають в Острозькій міській територіальній громаді на 2021 рік.

- Про Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Острозькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

- Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської територіальної громади.

- Про затвердження складу Координаційної ради з питань громадського бюджету Острозької міської територіальної громади.

- Про зняття з контролю рішень Острозької міської ради.

- Про внесення змін до бюджету Острозької міської територіальної громади на 2021 рік.

 - Різне.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024