В Острозькому училищі провели акцію «Будь видимим на дорозі»

25 Лютого 2021, 13:30
2339

Працівники ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції долучилися до акції «Будь видимим на дорозі». Спільно з учнями виготовили майже тисячу світловідбиваючих стрічок, аби наймолодші учасники дорожнього руху були видимими в темну пору доби.

Про це повідомляють на сайті Національної Поліції в Рівненській області.

Своєрідне виробництво по виготовленню флікерів створили в Острозькому вищому професійному училищі, де учні разом із ювенальними поліцейськими створили близько 700 стрічок, які в подальшому передадуть учням інших навчальних закладів Острозької територіальної громади. Під час цікавого та водночас корисного заняття, до якого долучилися і викладачі закладу, правоохоронці спілкувалися із присутніми про правила поведінки на дорозі. 


В Рівненській школі № 13 поліцейські, спільно із старшокласниками, створили понад 100 стрічок. Навчити учнів виготовляти флікери запросив ювеналів директор навчального закладу. Під час роботи обговорювали, чому ж так важливо мати їх на своєму одязі. Готові флікери роздадуть учням молодших класів.  

Також виготовляли стрічки і в Мізоцькій спеціальній школі колишнього Здолбунівського району. Правоохоронці з дітками оформили понад 100 світловідбивачів. По завершенню заходу діти отримали в подарунок солодощі, флікери, нові знання про правила дорожнього руху, та найголовніше – піднесений настрій. 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024