У Вельбівно можуть встановити пункт габаритно-вагового контролю

13 Липня 2017, 10:02
4646

Відповідне клопотання про встановлення стаціонарного пункту габаритно-вагового контролю в с. Вельбівно до керівництва області та служби автодоріг Рівненщини подав депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір.

«У 2016 році Служба автомобільних доріг, реагуючи на численні звернення, провела капітальний ремонт дороги Р-05 на відрізку Острог-Вельбівно. В цьому році розпочато роботи щодо капітального ремонту дороги Рівне-Тучин-Гоща – «Р-05» на відрізку Вельбівно-Гоща. Однак, турбує той факт, що більшість транзитних транспортних засобів порушують встановлені допустимі норми щодо ваги вантажу та транспортного засобу в цілому, що призводить до швидкого руйнування вже відремонтованого дорожнього покриття. Тому, прошу Вас терміново розглянути дане звернення щодо встановлення стаціонарного пункту габаритно-вагового контролю в с. Вельбівно», – йдеться у зверненні

Нагадаємо, що на черговій сесії Острозької міської ради депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України, Державного агентства автомобільних доріг України та Рівненської обласної державної адміністрації щодо організації габаритно-вагового контролю на в’їздах у м. Острог.


 

Коментарі
14 Липня 2017, 07:19
Ніхто у Вельбівне ставити ваги не будуть у відповіді на звернення від Служби автодоріг пан Ундір отримає, що вагові пункти по Р05 будуть встановлені у с. Здовбиця Здолбунівського району та передмісті Сарн.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024