Острожан запрошують на фестиваль електронної музики

10 Липня 2017, 16:58
3134

З 21 по 23 липня 2017 року в селищі Шацьк пройде щорічний міжнародний фестиваль європейського рівня – Joker Fest. Масштабний, цікавий та неймовірно позитивний «двіж» збере в урочищі Гряда тисячі шанувальників якісної електронної танцювальної музики від провідних ді-джеїв України та Європи.
 

Понад півсотні прогресивних виконавців електронної музики завітають на фестиваль, щоб подарувати відвідувачам незабутні емоції та спогади. Провідні ді-джеї України та Європи здійснять подорож різноманітними напрямками танцювальної музики. І це варто побачити, тому що у якості хедлайнерів свій сет відіграють: Omnia, Arston, Frank Nugnes, Da Queen, Iversoon & Alex Daf. Окрім того фестиваль відвідають безліч інших знаних діджеїв України: Djoly, Gidro, Mark Devite, Alisha, Malyar, Raft Tone, Leat'eq, Wanna Wake, Dmitry Seer, Patrick Oushen, Joker, Tianarie, Noisesound, Ekvator & JXWL, Chucker, Mio та інші.

 



Joker Fest проходить третій рік поспіль. І в 2017 він стане ще крутішим, ніж минулого року, тому що організатори підготували для відвідувачів дві сцени: Main Stage, де будуть виступати зірки світового рівня та денна сцена Freedom Stage - на території наметового містечка, де можна пити коктейлі і танцювати під лайтову музику.

Навіть якщо для тих, хто приїде наодинці - сумувати точно не доведеться. Адже розваг вистачатиме: vip лаундж-зона, кальян-бар, торгівельні точки, хенд-мейд, розваги на подобі тиру, польова кухня і фотозона.

У крайньому випадку знайти компанію допоможуть Ірина Хімко та Олександр Місан. Пишіть їм!



Квитки на подію коштують не дорого: «Стандарт» можна придбати за ціною 400 гривень, «Фан» коштує 500 гривень.
Проживати на фестивалі можна й у наметах. Розміщення намету в кемпінг-зоні фестивалю коштуватиме всього 25 гривень з особи. А для тих, хто бажає проживати в хороших умовах — на сайті зможете підібрати собі житло. Потрібна допомога у виборі готелю – тоді звертайтеся до Богдана Дужича.

Острожанам рекомендують не впускати шанс потрапити на молодіжний фестиваль та швиденько придбати квиток, адже до події лишилися лічені дні!


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024