Скільки острозькі випускники витратили на святковий образ?

06 Липня 2017, 17:12
6517

Випускні вечори позаду, а випускники продовжують викладати на свої сторінки у соціальних мережах фотографії з прекрасного свята. Редакція Район.Острог зацікавилася тим, скільки абітурієнти витратили на своє вбрання.

Цьогорічна випускниця Олена Савчук обрала образ голлівудської актриси. Її вишукана чорна сукня підкреслила її струнку талію. Про ціну вбрання дівчина змовчує.

«Я хотіла поєднати чорне зі сріблом,так як на сонці це виблискує і сяє. Мене це приваблює. Можу впевнено назвати себе «вороною».

Випускний 2017 в Острозі (ФОТО)

Анастасія Какайло сукню придбала за 1450 грн. Сама дівчина говорить, що для неї головне прикраси, макіяж і зачіска. Саме цим вона вражала на випускному вечері.

«Мені подобається ніжність. Таким образом я підкреслила свою жіночність та витонченість».


 

А от Самолюк Наталка шила вбрання на замовлення. До речі, за довгу червону сукню дівчина заплатила 1000 грн.

«Взагалі, сукню я обрала з картинки, взуття підібрала під сукню. З прикрас у мене були лише сережки, адже образ більше нічого не потребує».

Випускний 2017 в Острозі (ФОТО)

Влад Кох обрав для себе доволі стильний образ. Блакитний піджак – це рідкість на випускних вечорах, адже хлопці здебільшого обирають вбрання темних кольорів.

1

 

Обрати коротку сукню? Марія Миронюк зробила саме так! Сукня світлого кольору дуже пасувала дівчині. До речі, Марія закінчила школу із золотою відзнакою!

 

Всередньому макіяж та зачіка обішлися випускницям у 500 грн. Вартість манікюру стартує від 100 грн. А ось ціна на святкове вбрання стартує від 700 грн.

Але не зважаючи на вартість кожен образ по-своєму прекрасний. Ціни на вбрання можуть бути різними, але головне, аби одяг пасував самим випускникам!

Випускний 2017 в Острозі (ФОТО)

Автор: Мирослава ЯГОДКА

Коментарі
07 Липня 2017, 02:03
Надзвичайно красиві образи. Автор молодець! Дуже сподобався образ Анастасії Какайло.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024