В Острозі скликають засідання виконавчого комітету міськради

11 Лютого 2021, 12:25
3197

В Острозі проведуть засідання виконавчого комітету Острозької міської ради. Відповідне розпорядження підписав виконувач обов'язків міського голови Михайло Кирийчук 9 лютого 2021 року. 
Засідання проведуть 16 лютого 2021 року о 9:30 в залі засідань Острозької районної ради .
Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

До порядку денного засідання включено наступні питання:

  1. Про звіт щодо виконання бюджету Острозької міської територіальної громади за 2020 рік.
  2. Про стан виконання делегованих повноважень виконавчим комітетом Острозької міської ради впродовж ІІ півріччя 2020 року та завдання на І півріччя 2021 року.
  3. Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до міськвиконкому за ІІ півріччя 2020 року та завдання на І півріччя 2021 року.
  4. Про затвердження оперативного плану роботи виконкому Острозької міської ради на березень 2021 року.
  5. Про комісію з питань державних нагород України при виконкомі Острозької міської ради.
  6. Про комісію з питань захисту прав дитини.
  7. Про затвердження складу комісії із контролю за призначенням та виплатою всіх видів допомог та її положення.
  8. Про затвердження складу комісії та положення про комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
  9. Про затвердження складу опікунської ради та її положення.
  10. Про затвердження складу штабу з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО/ООС.
  11. Про затвердження складу тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та її Положення.
  12. Про затвердження складу ради та положення про координаційну раду з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми.
  13. Про комісію з питань евакуації Острозької міської територіальної громади.
  14. Про план основних заходів цивільного захисту Острозької міської територіальної громади на 2021 рік.
  15. Про затвердження складу та Положення про роботу постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від мережі централізованого опалення.
  16. Про затвердження комісії з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право.
  17. Про затвердження архітектурно-містобудівної ради при виконкомі Острозької міської ради.
  18. Про затвердження комісії з виявлення та запобігання самочинному будівництву в Острозькій міській територіальній громаді.
  19. Про встановлення ФОП Сергію МЕЛЬНИКУ тарифу на теплову енергію (виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання) для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.
  20. Про встановлення виробничому кооперативу «Вікторі груп» тарифу на теплову енергію (виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання) для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.
  21. Про встановлення приватному підприємству Віталію Олішевському тарифу на теплову енергію (виробництво теплової енергії, її транспортування та постачання) для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.
  22. Про визнання такими, що втратили чинність додатки до рішень виконавчого комітету Острозької міської ради.
  23. Про затвердження постійної комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Острозької міської територіальної громади.
  24. Про затвердження місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Острозької міської ради.
  25. Про створення комісії з розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування щодо меж земельних ділянок та затвердження її Положення.
  26. Різне.

Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024