В Острозькій міській раді роз'яснили ситуацію з негодою

08 Лютого 2021, 20:20
4480

Виконуючий обов'язки міського голови Михайло Кирийчук прокоментував ситуацію з негодою на території Острозької громади.Дороги регіонального значення постійно моніторяться та чистяться.

Про це повідомляють на сторінці Острозької міської ради у Facebook.

«Зокрема, в сторону Рівного завдяки Службі автомобільних доріг в Рівненській області з доїздом проблем нема. Дорога на Гощу. Впродовж дня в основному доїзд був забезпечений. Мали кілька проблемних ділянок і з ними вже працював підрядник Рівненської ОДА. Варто відмітити, що ми постійно впродовж дня тримали зв’язок з старостами та підрядниками. Це дозволяло оперативніше реагувати на ситуацію»,- зазначив Михайло Кирийчук.

Також він додав: «Проблеми були в напрямі сіл Болотківці-Кутянка-Новорочиці. Зранку не змогли доїхати до школи діти. Цей напрям також обслуговується підрядником Рівненської ОДА. Станом на 17.00 там працював грейдер. Після прочищення даної ділянки він піде по напряму сіл Прикордонне-Межиріч-Новомалин. В цих населених пунктах після обіду почали з’являтися перемети, які наразі ліквідовуються. Тож, ввечері там повинен бути забезпечений доїзд. По напряму сіл Оженин, Країв, Милятин, Черняхів також працює техніка підрядника. Тут проблем з доїздом не було. Окрім цього, по населених пунктах громади працює техніка вже приватних підрядників. Вони розчищають вулиці населених пунктів. Це вже робота, яку провели старости. За потреби, кількість залученої техніки збільшуватиметься. Це питання наразі в роботі. В Острозі працювало три одиниці техніки, з яких дві снігоочисні машини. Також працював трактор по розчищенню дворів та тротуарів. Якщо підсумувати, то ситуація в Острозькій громаді станом на 17:00 складна, але контрольована.

Також сьогодні на території громади розпочав роботу штаб по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Його очолив заступник міського голови Олександр Харчук. В приміщенні будинку культури в центрі Острога працює пункт обігріву. За потреби там можна сховатися від негоди та зігрітися. Хочу відмітити, що в складних погодніх умовах опинилася вся Рівненщина. Наразі ми працюємо напружено і робимо те що в наших силах».

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024