Понад 120 людей із 6 областей України з`їхалося на «Велику пригоду»

06 Липня 2017, 15:22
3571

Перша унікальна дводенна мандрівка Дермансько-Острозьким національним природним парком відбулася 1 та 2 липня.

Понад 120 людей із 6 областей України приїхали у наш край щоб помандрувати чарівною та унікальною місцевістю.

За два дні велосипедисти подолали понад 60 км, а піші мандрівники пройшли понад 25 км.





«Це вже не перша веломандрівка у нашому парку, але цим маршрутом велосипедисти мандрували вперше. Ми намагалися його зробити цікавим та досить інтенсивним. Найбільше захоплення та зацікавлення в учасників викликало урочище Пекло», – розповідає організатор Оксана Головко.



Учасники лишилися у великому захваті від дводенної мандрівки, а дощовий перший день додав ще більше екстрему та емоцій.

«Це було круто! Справді «велика, весела, пекельна пригода»! В перший день погода нас «порадувала» і змусила згадати вислів «у природи немає поганої погоди» і справді, в гарну, сонячну погоду не було би стільки емоцій, ми не отримали б стільки вражень. Весь день краса неповторна, купа місточків через болото, неймовірні казкові ялинки що обросли мохом створюючи ілюзію зими посеред літа, потім урочище Пекло (ніколи не думала що я добровільно, навіть з радістю буду йти в Пекло», – ділиться враженнями учасниця великої пригоди Катерина Шворобей.




Один з організаторів Юрій Ойцюсь розповідає, що не зважаючи на погоду вдалося втілити усе заплановане, а невеличкі проблеми які виникали вдавалося вирішити швидко та майже непомітно.

«Потрібно працювати над створенням інфраструктури для туристів у цій місцевості, зараз територія та люди не готові їх приймати», – наголошує пан Юрій.

Вже наступного року всі охочі знову зможуть помандрувати стежками Дермансько-Острозького національного природногопарку.









2


1

1




1


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50