У Михайлівці вилучили понад тисячу патронів, вибухівку та протитанкову ракету

08 Лютого 2021, 12:00
7098

За інформацією працівників Служби безпеки України в Рівненській області, стало відомо, що у селі Михайлівка, Острозької громади, у закинутому будинку зберігаються боєприпаси та вибухівка. 

На місці події слідчо-оперативна група виявила 1080 патронів калібру 5,45 мм, 38 — 5,6 мм, револьвер, два шматки вибухової речовини (ракетне паливо), сім імітаційних запалів, дев’ять електро-детонаторів, дві пластикові ємкості, в яких знаходились пластична речовина схожа на вибухову, одну реактивну протитанкову ракету, шестилітрову полімерну пляшку із гранульованою вибуховою речовиною типу окисник і відновник на основі аміачної селітри та алюмінієвого порошку.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Попередньо встановлено, що усі вибухонебезпечні предмети отримав від невстановленої слідством особи 41-річний уродженець Російської Федерації, який наразі перебуває у слідчому ізоляторі за вчинення крадіжки із проникненням у приміщення та чекає вироку апеляційного суду. Предмети чоловік зберігав у дерев’яній скрині на горищі з метою подальшого збуту.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами). 




Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024