Чи задоволені острожани ремонтом дороги на відрізку Вельбівно-Милятин?

04 Липня 2017, 11:03
4646

На Острожчині тривають ремонтні роботи дороги Р-05 від с. Милятина до Острога (дорога від Київ-Чоп через Гощу).

Острожани в мережі діляться враженнями від відремонтованої дороги.

«Сьогодні мав нагоду випробувати дорогу на якій проводимо ремонтні роботи, Р-05 на відрізку між с. Вельбівно - Гоща! Шлях до Києва стає значно комфортнішим та ближчим! Хто ще їде до столиці через Рівне, рекомендую значно кращий варіант!!!» – написав Віталій Ундір у facebook.

Цю думку підтримує і Володимир Захарчук: «Приходиться їздити дорогою через Гощу в Київ майже щотижня, вже 7 років. Дорога супер! Нарешті діждався:) Молодці».

«Випробували! Гарний ремонт, приємно їхати і розповідати гостям нашого краю про чудові зміни! Пишаємось! Дякуємо!!! Чекаємо на розмітку і знаки)», - пише Тетяна Бороденко.

Олександр Стратюк також задоволений ремонтом дороги: «Дорога хороша, в неділю їхав по заасфальованому участку і вперше з 1988 року стало приємно за район, правда треба облаштувати обочину та розмітку бо через зиму треба буде ремонтувати дорогу».

Але є і скептики, які кажуть, що ремонт не якісний та дорога довго не прослужить.

Наприклад Віталій Парфенюк каже:

– Воно то добре, але якщо зроблять так само, як відрізок від Острога до Вельбівного, то не факт, що за таку дорогу таким рукожопим дорожникам варто платити. Таке воно все хвилясте, що спеціально не зробиш. Після дощу їхав - аж видно, куди в асфальт у тріщини та вода йде. Рік-два максимум простоїть, а потім повернеться до звичного стану. Я то не зрадофіл, але якщо подивитися куди йдуть податкові мільйони, то задумуєшся.

Такої ж думки притримується і Віктор Шевчук: «Якість ремонтних робіт дорожнього покриття бажає бути набагато кращим! Чому так бездарно витрачаємо кошти? Це не дороги, а направлення із твердим покриттям! Врешті-решт треба переходити на евронорми! Забути про совок!»

Нагадаємо, що цьогоріч відремонтувати ще мають 17 км дороги від Рівного до Острога (через Здолбунів).



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром