Я люблю своє місто: «Острог - це місто, у якому можна по-справжньому відпочити душею»

03 Липня 2017, 15:41
6580

Редакція Район.Острог продовжує рубрику «Я люблю своє місто». Ми працюємо для Вас, тому хочемо продемонструвати Острог таким, як Ви його бачите. Цього разу ми покажемо вам, що і молоді є за що любити Острог.

Трохимчук Софія

Острог, на перший погляд, звичайне місто, яке стало розвинутим тільки завдяки славнозвісній Острозькій академії. Звісно, в житті міста вона відіграє неабияку роль, однак Острог  є ще за що любити!

Затишні кав'ярні по місту - що може бути краще для творчих натур?

Острог - це місто, в якому можна по-справжньому відпочити душею. Воно має свою історію, стародавні замки, музеї, що під печаттю старовини ховають таємниці. Острог – це в душі, його любиш не за великі потоки людей, а за ту простоту і тишу, що він в собі береже.


 

Юля Стаськевич

Я люблю Острог за його вікову історію, за різноманітні пам'ятки архітектури, за щирих людей , що населяють це місто і просто за те, що це місце, де я народилася.


 

Ірина Губіна

Мабуть, кожна людина любить своє місто чи село, де вона народилася і живе, адже це найкращий куточок на землі. Бо це місце єдине і неповторне. Таким для мене є Острог! Це місто прекрасних спогадів, історій та легенд.

Я обожнюю своє місто за доброзичливих людей, які тут проживають, за те, що вони здатні допомогти зовсім чужій людині на вулиці і дати влучну пораду кожному. В моєму місті проживають творчі люди, котрі вміють творити словом, пензлем, музикою, поезією. Острог особливий і чудовий у будь-яку пору року. Воно сповнене мріями і надіями, веселими усмішками, креативними людьми та теплими обіймами близьких та рідних.


 

Іванка Колесникова

Я люблю Острог за те, що це місто дитинства, юності і зрілості. Хочеться повертатися кожного разу в своє тихеньке і чудове місто, яке тримає у собі безліч чудових людей.

1

 

Наталія Романчук

Обожнюю Острог за те, що я у ньому народилася. Тут завжди весело, хоча інколи немає чим зайнятися. Люблю ще за старовинні пам'ятки, за те, що місто змінюється на очах. Коли я приїжджаю в Острог, то кожного разу з’являється щось новеньке.

Острог – це в душі, його любиш не за великі потоки людей, а за ту простоту і тишу, що воно в собі береже.

1

 

Читайте також:

Я люблю своє місто: «Воно прекрасне своєю історією і людьми»

Я люблю своє місто: «Я тут народився – це головне»

Автор: Мирослава ЯГОДКА

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024