Острозьким бібліотекам передали понад тисячу нових книг

29 Січня 2021, 17:10
Нові книги центральної районної бібіліотеки 3338
Нові книги центральної районної бібіліотеки

До Острозької центральної районної бібліотеки бібліотеки прибуло 827 книг, а для Острозької дитячої бібліотеки передали 510 примірників нової літератури від Українського інституту книги.
«Уже зовсім скоро нові, неймовірно ілюстровані, крутезні книги найкращих авторів займуть місце на полицях», - пишуть на сторінці Центральної районної бібліотеки Острога у Facebook.

У 2020 році Українським інститутом книги було проведено відбір книжковою продукції для поповнення бібліотечних фондів, з метою розвитку читання та підтримки української мови, шляхом надання доступу читачам до нових якісних видань у бібліотеці. Про це нам розповіла методистка Остозької центральної бібліотеки Ірина Федорчук.

«Острозька бібліотека одна з небагатьох [ред. бібліотек], які були відібрані для поповнення фондів. В грудні 2020 року видавці забезпечили доставку придбаних книжкових видань до Рівненської обласної бібліотеки для дітей, а сьогодні [ред - 29 січня] книги привезли у Острозьку бібліотеку, завдяки Віктору Косарчуку, який забезпечив транспортування книг до бібліотеки. Завдяки Українському інституту книги бібліотечний фонд поповнено на 827 примірників друкованої продукції. Це дитяча література та книги відомих класиків та сучасних українських авторів.

Як повідомила пані Ірина, бібліотеці передали книги Стівена Кінга, дитячі енциклопедії, книги Сергія Гридіна, Джеймс М. Кейн «Листоноша завжди дзвонить двічі», детективи Андрія Кокотюхи, книги Василя Шкляра тощо.

Книги для дитячої бібліотеки
Книги для дитячої бібліотеки

Книги для дитячої бібліотеки
Книги для дитячої бібліотеки

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024