Жителі Рівненщини, які користуються електроопаленням, отримають компенсації

26 Січня 2021, 18:10
1308

Домогосподарства, які використовують електричне опалення в своїх будинках, отримають компенсацію. Найближчим часом Уряд планує ухвалити таке рішення.

Про це інформують в пресслужбі Рівненської ОДА.

«На Рівненщині понад 9 тисяч абонентів використовують електрику для опалення свого житла. Це ті домогосподарства, що мають офіційні дозволи Енергонагляду», – розповів директор департаменту ЖКГ, енергетики і енергоефективності ОДА Володимир Пшеюк.

Загалом з держбюджету планують виділити 1,4 мільярда гривень компенсації, котра покриє громадянам частину витрат на електроопалення у січні, лютому та березні.

Довідка: Відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії», перший етап реформування енергоринку відбувся на початку 2021 року.

З метою уникнення різкого, більш ніж в 2,5 раза, зростання тарифу на електричну енергію для населення (до близько 3.30 грн/кВтгод), Урядом встановлена єдина ціна на електроенергію для побутових споживачів на рівні 1,68 грн/кВт.

Читайте також: Десятки нових тролейбусів та сервіс «єдиного» квитка, – міський голова Рівного поділився найближчими планами

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром