На День молоді в Острозі яскраво й емоційно відкрили новий супермаркет «Наш край»

26 Червня 2017, 22:31
5953

У неділю, 25 червня, в Острозі відбулося яскраве свято з нагоди відкриття нового супермаркету «Наш край».

«Такі заклади успішно працюють у Луцьку, Тернополі, Сарнах та смт. Торчин на Волині. Ми вирішили зробити свято для острожан із нагоди відкриття ще одного магазину мережі», – каже операційний директор мережі магазинів «Наш край» Мирослава Солтис.




 

О 13.00 біля супермаркету зібралося багато містян, щоб узяти участь у розіграші подарунків, щопівгодини троє із присутніх отримували чудові подарунки від магазину та його власників. Продуктові набори, праска, чайник, сковорідка, мікрохвильова піч – це не повний перелік того, чим збагатилися сім'ї острожан того дня.

Щоб узяти участь в акції потрібно було лише зробити покупку в магазині на 50 грн і вкинути свій чек у чарівний барабан, за допомогою якого й визначали переможців.



Переможцями розіграшу стали: Аніковська Т, Почко Ю, Корнєєв М, Космачов Д, Кучерук М, Водзінська Н, Трофимлюк В, Шальвінський О, Полюхович І, Сокальська А, Левицька Г, Скрипаль В, Халанчук В, Ярощук С, Третяк Н, Кіосєва Н, Філіна І, Сахно Л, Роменюк О, Кириленко Н, Шульженко Р, Могильницька В, Кравчук Г, Кравчук В.

1





 

Окрім цього, упродовж трьох годин із дітлахами, присутніми на святі, бавився улюблений персонаж дітей Нулик.



 

Магазин «Наш край» має широкий асортимент продуктів і напоїв.

«Унікальність нашого супермаркету полягає в тому, що ми пропонуємо покупцям не лише свіжу випічку власного виробництва, продовольчі та промислові товар, але й свіжу м'ясну продукцію свинини та курятини. А ще в асортименті  є копчена, сушена та солена риба. Ласкаво просимо до нас! Ми завжди з нетерпінням чекаємо на кожного покупця», – розповідає керівник магазином «Наш край» Олена Музичко.













1

1

 

Коментарі
27 Червня 2017, 16:09
як же я надіюсь, що тут буде нормальний сервіс і свіжі продукти. ну будь ласка постарайтеся, дуже прошу.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39