В Острозі підтопило центральну районну бібліотеку

02 Січня 2021, 10:16
3028

В Острозі рятувальники надавали допомогу працівникам центральної районної бібліотеки ліквідовувати наслідки підтоплення.

01 січня 16:20 на спецлінію «101» надійшло повідомлення від директора Острозької центральної районної бібліотеки про те, що відбулося затоплення приміщень Острозької центральної районної бібліотеки.

Про це повідомляють на Facebook сторінці ДСНС у Рівненській області

На місце виклику виїхало чергове відділення бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що з стелі у читальній залі тече вода та затоплено підлогу на площі орієнтовно 10 м.кв.

В ході розвідки було встановлено, що затоплення відбувається з квартири, яка розташована над бібліотекою на 2-му поверсі в п’ятиповерховому житловому будинку. Власники квартири були відсутні.

Рятувальники провели заходи щодо централізованого перекриття водопостачання будинку в підвалі.

За деякий час прибула власниця квартири, яка відчинила помешкання та було встановлено, що відбувся прорив труби (фільтра) водопостачання на кухні.

Внаслідок підтоплення були пошкодження (намочені 2 дивани, журнальний столик, шафа, коври на підлозі). Книжки бібліотечного фонду, які представляють матеріальну цінність пошкодженими не були.

Рятувальниками були проведені заходи по винесенню меблів з бібліотеки та часткового усунення наслідків підтоплення шляхом відкачування води.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024