В Острозі відкрили новий відділок поліції

28 Грудня 2020, 18:40
7668

Захід розпочався з Державного Гімну України та з церемонії нагородження людей, які сприяли будівництву.

Сьогодні, 28 грудня, відбулося урочисте відкриття поліцейського відділку.


Зокрема за активну співпрацю, високу якість виконаних будівельних робіт та надання матеріально-технічної допомоги оголосили подяку:

  • Володимиру Панасюку;
  • Геннадію Панасюку;
  • Олександру Качану;
  • Юрію Колодяжному;
  • Валерію Самчуку;
  • Олександру Шикеру;
  • Віктору Міщанчуку;
  • Олександру Грицюку;
  • Сергію Вербицькому начальнику центру логістики та матеріального забезпечення Острозької поліції;
  • Роману Зайцеву.

1

 

Окрім цього, начальнику поліції у Рівненській області вручили документацію на оргтехніку для підрозділу.

Заступник голови національної поліції України, генерал поліції 3-го рангу Олексій Руденко поділився своїми враженнями від нового відділку Острозької поліції:

«Дуже гарно, здорово. Я розпочинав свою службу ще в радянські міліції і порівнюю які тоді були відділки і які зараз. Якби по всій Україні були такі районні відділки, то було б чудово. Працівник поліції живе на роботі. Потрібно, щоб керівництво про нього дбало. Коли людина працює по 12-16 годин, то повинні бути гарні умови. Багато працівників чергують цілодобово. Вдома вони кажуть лише дітям «добрий день» чи «добрий вечір».

2

 

На заході також був присутнім Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

«Сьогодні приємно на кінець року відкривати такий заклад. Це дійсно подарунок не для всіх працівників Острожчини, а й в цілому області. Ми бачимо тут зовсім інший сучасний підхід і приємно те, що навіть з інших областей, наприклад – з Донецька, приїжджали колеги подивитися і порівняти досвід наших поліцейських. Це продовження реформи. Це чергова перемога на Рівненщині. Я дякую всім, хто долучився. Це будівництво тривало декілька років і фінансувалося з різних бюджетів.

У нас в планах поліпшити умови праці для всіх поліцейських і для всіх пожежників. Фактично ті люди, які йдуть за покликанням працювати і захищати, зберігати наш спокій, вони заслуговують на найкращі умови праці. Для нас важливо використати всі можливості і поліпшити їхні умови праці».

Як повідомив начальник головного управління національної поліції в Рівненській області, полковник поліції, Олексій Камишанський, у новому відділку працюватиме близько 70 поліцейських. У ньому є слідчі кімнати європейського зразка, ведеться відеоспостереження, а також присутня дитяча кімната. Окрім цього, він повідомив, що відділок планують поповнити новими поліцейськими машинами і що на працівників чекають премії.

Начальник сектору дізнання  Острозького відділу поліції Олег Поліщук:

«Чим відрізняється це приміщення від минулого? Елементарно тим, що тут цілі стіни, тут немає протягів. Тут є засоби існування – туалет і душ, які не на дворі, а в приміщенні, де тепло. Навіть якщо хтось приїжджає, адвокати чи люди з Києва, то бачать нормальне приміщення. Люди привикли до комфорту. А ми в тому некомфорті довго жили. Дякуючи нашим керівникам, національній поліції, Міністерству внутрішніх справ, що за стільки часу нам надали можливість, щоб ми могли тут працювати і не лише для себе, а й для людей. Як сказав заступник голови, ми дійсно працюємо 24/7 і коли цілу добу ти чергуєш і їздиш по району, йдеш в душ, щоб міг далі нормально працювати.

Раніше у мене був у два рази більший кабінет, два вікна, а між ними були тріщини. Батареї майже не гріли, бо були проблеми з котельнею. В кабінеті було троє людей, місця мало, кожного дня приходять люди, кожного опитуєш і дуже мало місця було, працювалося погано».

1
Олег Поліщук
Олег Поліщук

1










 

Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024